9 Mart 2012 Cuma

Sakarya Kafkas Kültür Derneğinde bir akşam yemeği



Komşularımızla birlikte Sakarya Kafkas Kültür Derneğinde yemekte buluştuk. Aralarında İlk defa tanıştığımız komşularımızda vardı. Bol muhabbetli sıcak bir ortamda yenen çerkez yemeklerini ilk kez tatmalarına rağmen çok beğendiler.  Yemekte çerkez pastası, çerkez tavuğu, erik sızbalı, ısırgan sızbalı, karalahana sızbalı, ezme fasulye, haluj, lahanalı pancar turşusu ve acıka vardı. Yemeğin arkasından da çok güzel bir kekli baklava ikram edildi. Sıcacık çaylar hoş sohbet Eeee daha ne olsun.
Sizlere şimdilik fotoğraflarını yayınladığım bu güzel yemeklerin isimleriyle birlikte tariflerini daha sonra yayınlamak üzere hoşça kalın sevgiler:)) 

10 yorum:

  1. Çocukluk Arkadaşın9 Mart 2012 06:29

    Çerkez yemeklerini görünce yemiş kadar oldum.Hepsi birbirinden muhteşem görünüyor, inşaallah en yakın zamanda bizde Derneğin misafirleri oluruz.Bu güzel yemeklerin muhteşem görüntüleri için teşekkür ederim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım, güzel yorumun için ben sana teşekkür ederim. Mutlaka gidin derim, hatta arkadaşlarımla önümüzdeki ay günümüzü orada yapmaya karar verdik. Sevgiler:))

      Sil
  2. ikramlarda harikaymış canım.afiyet şeker olsun.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. ne güzel yemekler bunlar böyle:)bende isterim bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım yine güldürdün beni sevgiler:))

      Sil
  4. değişik tatlarmış,afiyetler olsun size.Benimde mutfağım yeni,bende misafirliğe beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin mehtapcım, tabiki de gelirim. Birazdan bekle sevgiler:))

      Sil
  5. bencede daha ne olsun,afyet olmuş sizlere...

    YanıtlaSil