17 Mayıs 2011 Salı

Fırında kaşarlı mantar

Malzemeler:
Yeterince mantar
Rendelenmiş kaşar peyniri
Tereyağ

Yapılışı:
Yıkayıp limonlu suda beklettiğiniz mantarların sap kısımlarını çıkartıp borcama çukur kısımları üste gelecek şekilde dizin. İçlerine birer çay kaşığı tereyağı koyup fırına sürün. Mantarlar piştikten sonra daha önceden rendelediğiniz kaşar peynirini üzerlerine bolca serpiştirip kaşarlar eriyene kadar tekrar fırınlayın. Yemeklerin yanında, özellikle balığın yanında iyi gider derim. Deneyin...

Not: Fotoğraf makinasını alıp gelinceye kadar tabaktakiler kapışıldığı için bana düşen tabakta kalan son 2 mantarın resmi.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder