8 Ekim 2012 Pazartesi

SODALI BÖREK


Bu akşam mutfaktan çıkamadım hamaratlığım üzerinde. Nelermi yaptım. İki tepsi börek, gelin dili tatlısı, taze fasulye birde patates haşladım inşallah oda birazdan salata olacak. Bütün bu yapılanlar Oğlumun Üniversiteden mezun olması sözü...:)      yarın iş yerine gidecek arkadaşlara davet var. Daha önce yayınladığım sodalı börekten farkı iç malzemesi ,  Lorun içine ince olarak yemeklik doğranmış kuru soğan çok lezzet kattı. Kurusoğan ayrı bir kapta doğrandıktan sonra tuzla ovularak lora katılıyor. İçine maydanoz, biraz acı pul biber.  Tepsiye döşendikten sonra börek kesiliyor ve sodası dökülüyor. Beş dakika kadar bekletilip fırına sürülüyor. Birde böyle deneyin derim. 

Ben salata yapmaya gidiyorum  saat kaçç. ....Herkese iyi geceler...:)))


Oldu olacak salatayıda yayınlayayım. Yoğurdunu yarın dökeceğim. Sağlıkla, huzurla kalın. Tekrar iyi geceler..:)

9 yorum:

  1. Günaydın, ellerinize,emeğinize sağlık. Çok leziz ve nefis görünüyor. Ayrıca çokda iştah açıcı.

    Saygılarımla..

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun,ellerine sağlık ....

    YanıtlaSil
  3. en sevdiğim böreklerdendir.ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Bendende sevgiler :))

      Sil
  4. Oglunuza tebrikler. Darisi bizim cocuklarib basina. Boyle guzel sebep icin sabaha kadar yemek pisirmeye raziyim. Ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim şule, Allah çocuklarımızın yolunu açık etsin darısı bütün gençlerimize inşallah, OGÜN ÇABUK GELİR PİŞİRİRSİN BANADA BENDE YAPTIM DERSİN inşallah sevgiler:))

      Sil
  5. evet nurancim ne buyuk bir mutlulukla yapmissindir hepsini ve onlarda bir o kadar lezzetli olmustur Allah oglunun bundan sonraki hayatindada basarilar nasipetsin bahti acik olsun insallah, onu cok tebrik ettigimi iletirmisin lutfen,XXX

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülaycım çok teşekkür ederim. Amin inşallah bütün çocuklarımızın bahtı açık olsun darısı sana inşallah :)) ercan şu anda yanımda teşekkür ediyor:)

      Sil