10 Ekim 2011 Pazartesi

EV TEBRİĞİ

Hafta sonu nermin arkadaşımızın yeni evine ev tebriğine gittik. Evi çok güzel dileğimiz sıcak yuvasında ailesiyle birlikte huzurlu, sağlıklı güzel günler geçirmesi. 
Bizler için   mükemmel bir çay sofrası hazırlamış. Menüde,   çerkez tavuğu (çerkez gelinidir kendisi), Börülce salatası, salatalıklı patates salatası, kıymalı mayalı hamur, Peynirli börek, browni kurabiye ve trimusu pasta yapmış herşey çok da lezzetli olmuş yedik içtik sohbetler ettik.   Bu sayede arkadaşlarımızla birlikte çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Nermincim tekrar ellerine sağlık...









 

Not: Bol köpüklü kahveleri de birsen arkadaşımız pişirip ikram etti. Laf aramızda köpükler biraz dağılmış ama:)))
Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdik. Tekrar bir araya gelip görüşmek üzere... 

13 yorum:

  1. gerçekten güzel sofraydı birde Birsen kahveyi köpüklü yapmış olsaydı daha da güzel olacaktı....

    YanıtlaSil
  2. Nermin hanım gerçekten mükemmel bir ev sahipliği yaptı Allah gülle gülle oturtsun yeni evinde... Herşey çok güzeldi teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil
  3. Yakında yine beraber olmak üzere, güzel zaman geçirdik...

    YanıtlaSil
  4. Umarım en yakında zamanda Nermin hanım bizi tekrar davet eder...

    YanıtlaSil
  5. nermin dedi ki
    nuran'cığım iltifatların için teşekkürler. senin becerikliliğinin yanında benim yaptıklarımın lafı bile olmaz. benim içinde güzel bir gün oldu . arkadaşlarıma herzaman kapım açık yine beklerim.

    YanıtlaSil
  6. deniz diyorki.....

    Nerminciğim sen hazırlan bizi çağır biz geliriz... :)))

    YanıtlaSil
  7. birsen de derki;
    nurancım açtığın blog çok güzel.ellerine sağlık.yemek tariflerine hele; söyleyecek lafım yok.şebnem ferahın dışında da soner kabadayı istiyorum dermişim :)).biliyorsun gezilerde lazım oluyor bizim kızları deli etmek için.
    nerminim,yeni evinizde sevdiklerinle ve seni sevenlerinle mutluluklar diliyorum.az evvel resimleri gördüm hepsi çok güzel çıkmiş.bu arada kahvelerim o kadarda köpüksüz değil ama.yok size bundan sonra kahve mahve işte.oysa bi dahaki kahve ıkramımdan sonra fal da bakmayı düşünüyordummm.kahvede yok falda yok sizeeee:)))en yakın zamanda yıne güzelliklerle birlikte olmak dileğiyle .(nuranım blog süper. bana elbise dikip resmini yayınlayalım lütfen lütfenn)

    YanıtlaSil
  8. denizde diyorki,

    kahven güzeldi sadece köpüksüz. Sen bak yine bize fal (belki bu sefer tuturursun) girgir olur işte...

    YanıtlaSil
  9. birsencim bu bir davet mi yoksa, bak fal bakacaksan bu sefer kahveleri ben yapacağım söz. Dikiş içinde güldürdün beni inşallah o seviyeye geleyim de:))
    Denizcim nermin sırasını savdı sınıfı geçti istersen birsene gidelim bakalım o neler yapacak:))) Hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. peki fikrimi değiştirdim denizcim.gülçinin ev görmesine gittiğimizde söz bakıcam kahve falınıza.aaa sizimi kıracam :)))

    YanıtlaSil
  11. aaaa elbette bekliyorum .başımın üstünde yeriniz var.gerçi ben sizler kadar becerikli olamasamda idare edeceksiniz artık.gün belirleyelim hemen çünkü ben ancak hazırlanırım :)))

    YanıtlaSil
  12. bu arada lütfen cumartesi akşamı olsun.öle işten çıkınca hazırlanamam ben .cumartesi akşamı olsunki mahcup olmayım sizlere.yoksa deniz diline dolar beni :))))

    YanıtlaSil
  13. deniz diyorki

    arkadaşlar hepiniz adsız çıktınız kim ne zaman kimi davet etti. Kime gidiliyor ne yapılıyor???? Birsen Antalyayı sel götürüyor istersen gidelim... Gülcin gelse hep BERABER oluruz. Daha pratik sanki...

    YanıtlaSil