30 Ekim 2013 Çarşamba

KURBAN BAYRAMINDA GELENEKSEL KAVURMAMIZ

                                                          Annemin yaptığı bayram kavurmamız


Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır ayrı kalsamda ben buralardayım. Haklı olarak,  Bloğunu kapattın mı Nuran abla diye sorduracak kadar da oldu......
Tabii ki de kapatmadım. Çok yoğun günler geçirdiğimi beni yakından tanıyanlar biliyorlar. İnşallah işlerimi yoluna koyup tekrar aranıza döneceğim. Bugün biraz birikmişleri sizlerle paylaşmak istedim.
İyi günlerde, güzel muhabbet ve paylaşımlarda görüşmek üzere sizlere sevgilerimi gönderiyorum.
Tarif için ;
http://5tensonra.blogspot.com/2011/11/bayram-kavurmasi.html

2 yorum:

  1. offf harika gorunuyor soyle ekmek arasi nasil guzel olurdu :( ... nurancim cok merak ettim firindami pisirildi acaba xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tülaycım, Kavurmamız tencere ve tepside ocak üstünde pişiriliyor. Sorduğun iyi oldu tarif için yayınladığım sayfayı belirtmiş oldum. Yazımın altına tarif sayfasını koydum üzerine tıklarsan gelecek. Tarifte ölçü yok, biz kalabalık olduğumuz için annem iki buttan yapıyor. Tarife bak sormak istediğin birşey olursa yazarsın. Selam ve sevgilerimle :)

      Sil