MALZEMELER:
12 adet tavuk baget
3 adet havuç
3 adet patates
1 adet soğan
Tane karabiber
Tuz
YAPILIŞI:
Bagetlerinizi yıkadıktan sonra ister tencereye isterseniz düdüklü tencereye alın, üzerine soğanı, dörde böldüğünüz patatesleri ve iri doğranmış havuçları koyun. Tuzunu katın ve içine 4-5 adet tane karabiber atın. Hafif üzerini geçecek şekilde su ilave ederek pişirin. Mis gibi tavuk haşlamanız hazır. Afiyet olsun...:)
ben çok severim haşlama yemeği canım.yanında pilala çok iyi olur.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilTeşekkür ederim, gerçekten lezzetli bir yemek. Sevgiler...
SilHarika gözüküyor Nuran abla ellerine sağlık:)
SilTeşekkür ederim canım, sen canın ne isterse liste yap bana geldiğinde hepsi hazır olacak...:)
Sil