13 Mart 2014 Perşembe

SEBZELİ TAVUK HAŞLAMA



MALZEMELER:
12 adet tavuk baget
3 adet havuç
3 adet patates
1 adet soğan
Tane karabiber
Tuz

YAPILIŞI:
Bagetlerinizi yıkadıktan sonra ister tencereye isterseniz düdüklü tencereye alın, üzerine soğanı, dörde böldüğünüz patatesleri ve iri doğranmış havuçları koyun. Tuzunu katın ve içine 4-5 adet tane karabiber atın. Hafif üzerini geçecek şekilde su ilave ederek pişirin. Mis gibi tavuk haşlamanız hazır.  Afiyet olsun...:)

4 yorum:

  1. ben çok severim haşlama yemeği canım.yanında pilala çok iyi olur.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, gerçekten lezzetli bir yemek. Sevgiler...

      Sil
    2. Harika gözüküyor Nuran abla ellerine sağlık:)

      Sil
    3. Teşekkür ederim canım, sen canın ne isterse liste yap bana geldiğinde hepsi hazır olacak...:)

      Sil