Henüz pastamızı kesip yemesek de pastanın kreması hımm çok güzell :)))) Nereden mi biliyorum.......:)))
Tarife gelince:
1 adet kakaolu pastaban
1/2 bardak süt
1 paket 3+1 arada nescafe
Kreması:
1 paket krem şanti
3 çorba kaşığı creme ole
3 çorba kaşığı pasta kreması
1 paket 3ü 1 arada nescafe
1 paket sütlü nescafe
1 çorba kaşığı dolusu çikolata sosu (toz)
2 Su bardağına yakın süt
2 Adet muz (Arasına)
SOS için:
2 çorba kaşığı dolusu çikolata sosu
1/2 su bardağı süt
YAPILIŞI:
Krema malzemelerini mikserleyip kremanızı hazırlayın....
2 Adet muz (Arasına)
SOS için:
2 çorba kaşığı dolusu çikolata sosu
1/2 su bardağı süt
YAPILIŞI:
Krema malzemelerini mikserleyip kremanızı hazırlayın....
Pastabanın alt parçasını servis yapacağınız servis tabağına alın ve 1/2 bardak süt içinde erittiğiniz 3ü1 arada neckafe ile kekinizi ıslatıp krema ile kaplayın. Üzerine muzları dilimleyip döşeyin. Daha sonra kekinizin diğer parçasını üstüne kapatıp nescafeli süt ile ıslatın ve kekinizin tamamını krema ile kaplayın. Üzerine 2 çorba kaşığı çikolata sosunu 1/2 su bardağı süt ile pişirip (koyuluğu size kalmış, süt ayarını siz belirleyin) hazırlayın soğuttuktan sonra üzerine gezdirin. Kalan kremayı krema torbasına doldurup üzerini süsleyin.
mmm harika görünüyor eline sağlık cnm
YanıtlaSilBugün kahvaltıdan sonra pastamızı kestik gerçekten mmm.....:))))
SilAfiyetler olsun diyorum:)
YanıtlaSilTeşekkür ederim emelcim sevgiler...:)
Sil