Daha önce yayınladığım truf tariflerinden farkı içine daha zengin malzemeler katmam...
Sizlerde damak tadınıza göre çeşitli malzemelerle değişik lezzetlerde hazırlayabilirsiniz....
Malzemeler:
1paket krema
1 paket çikolata
3 dilim kakaolu kek,
3-4 dilim sade kek
1 tatlı kaşığı tarçın,
4 adet dövülmüş karanfil,
2 çorba kaşığı toz çikolata sosu
yarım paket klasik eti burçak bisküvi
1 paket kuş üzümü
1avuç çekirdeksiz kuru kara üzüm,
1 avuç kuru üzüm
Hindistan cevizi
Üzerine dövülmüş ceviz ve Hindistan cevizi
Yapılışı:
1 paket kremayı derin bir tencereye alın kısık ateşte ılıtın. İçine Çikolatanızı katın ve hızlıca karıştırın çikolata eriyince ocağın altını kapatın. Keklerinizi içine rendeleyin yada elinizle ufalayın, eti burçaklarınızı avucunuzda sıkıp karışıma ilave edin. Bütün baharatları ve üzümleri de ilave ettikten sonra hepsini karıştırarak ( bu aşamada (sert ya da yumuşak ) yoğunluğuna siz karar verin. Yani isterseniz kek ilavesi yapın ya da kekinizi biraz daha az kullanın..) buzdolabında katılaşması için bir iki saat bekletin. Daha sonra avucunuzda ceviz büyüklüğünde yuvarlayarak dövülmüş ceviz ya da Hindistan cevizine bulayın ve servis tabağına alın..... Hımmm çok güzel çoook....:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder